Teknikland behöver din ideella insats!

Tekniklands verksamhet bygger på ideellt arbete. Varje år deltar ca hundra personer i våra verksamheter. Det finns mycket att engagera sig i. Vi jobbar till exempel med flytt och vård av föremål, utställningsbygge, marknadsföring, vid evenemang som husvärdar mm.

Teknikland behöver också dig som värd i våra utställningar för att ge liv till miljöerna genom att du delar med dig av dina egna historier eller för att bara finnas där och svara på frågor och för att se till att saker inte skadas eller försvinner.

I gengäld erbjuder vi fri entré för dig och en medföljande part. Vi bjuder också dig som är husvärd på lunch!

I januari håller vi ett uppstartsmöte inför arbetet med att färdigställa allt till säsongen. Inför sommarsäsongen ordnar vi en informationskväll där vi bjuder på information samt trivsamt sällskap och något att stoppa i magen. Efter säsongen summerar vi sommarens erfarenheter vid en utvärderingskväll, även den brukar vara ganska trevlig och självklart bjuder vi även där på något att äta!

Vi samlar på dina ideella timmar, den som arbetat minst 20 timmar kan hämta ut ett fritt säsongskort i entrén. Du registrerar dina timmar på en blankett som du får av din sammankallande i föreningen.

Har du frågor? Prata med någon av våra föreningar eller ring:

Ring; 063-140550

Maila; info@teknikland.se

Varmt välkommen!